Në përvjetorin e 54-të të UP-së, rektori Qerimi iu ndan mirënjohje studentëve të dalluar nga Lista e Rektorit

20 Shkurt 2024
SHARE

Në përvjetorin e 54-të të Universitetit të Prishtinës, në mesin e 70 studentëve të dalluar të njësive akademike të Universitetit të Prishtinës u shpërblyen me mirënjohje për rezultate të shkëlqyera gjatë studimeve edhe 5 studentë të Fakultetit të Arkitekturës.

Lista e Rektorit - Studentët e dalluar në Fakultetin e Arkitekturës:

1. Enea​ Lajqi

2. Eron​ Berisha

3. Blerta Kaqorraj

4. Albenita Vorfi

5. Bleona Hoxha

Me rastin e dhënies së mirënjohjeve, prodekania Arta Xhambazi në emër të Fakultetit të Arkitekturës me kënaqësi i uroi studentët për arritjen e tyre të shkëlqyeshme.

https://uni-pr.edu/page.aspx?id=1,35,2621

Suksese të mëtejshme në karrierën tuaj akademike dhe profesionale!