SEMS

Sistemi Elektronik për Menaxhimin e Studentëve

Më shumë
Diploma

Kontrolloni këtu nëse diploma juaj është e gatshme për ta marrë

Më shumë
VENTURE UP

Një urë mes arsimit dhe tregut të punës për studentët tanë

Më shumë
Doktoraturat

Punimet e doktoraturës së stafit akademik

Më shumë

Universiteti i Prishtinës

Programi i punës

PROJEKT PROGRAMI I PUNËS SË REKTORIT DERI MË 30.09.2020

Më shumë
Statuti

STATUTI I UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS "HASAN PRISHTINA"

Më shumë
Strategjia

PLANI STRATEGJIK I UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS 2017-2019

Më shumë

Bursa Studimi

42,006

STUDENT

13

FAKULTETE

900

PERSONEL AKADEMIK

300

ADMINISTRATË

MENAXHMENTI

Rekomandime

I will never forget the time I spent in Prishtina. I believe that applying to PISU was definitely one of the best decisions I've made during my master program.

Ikumi Ishidate- Happy Student

International Summer university of Prishtina, is one of the best experiences which every student of Kosovo should undergo.

Gylymser Hoxhaj- Happy Student