Njoftim për mbrojtjen publike të punimit të diplomës Master të kandidates Bijona Trakaniqi

18 Janar 2024
SHARE

Lajmërohen personeli akademik i Fakultetit të Arkitekturës, studentët e nivelit Master dhe të interesuarit tjerë, se kandidati/ja Bijona Trakaniqi, do të bëjë mbrojtjen publike të punimit të diplomës Master me titull: “ Harmonia në lëvizje, kompleks kulturor gjithëpërfshirës"
Mbrojtja bëhet me datë 24.01.2024  në ora 12:00, në mjediset e Fakultetit.