Njoftim për mbrojtjen publike të punimit të diplomës Baçelor të kandidates Festina Hoti

17 Janar 2024
SHARE

Lajmërohen personeli akademik i Fakultetit të Arkitekturës, studentët e nivelit Baçelor dhe të interesuarit tjerë, se kandidati/ja Festina Hoti, do të bëjë mbrojtjen publike të punimit të diplomës Baçelor me titull: “Co-livings si Hapësirë Alternative për të Rinj në Fushë Kosovë“
Mbrojtja bëhet me datë 23.01.2024 (e marte) në ora 11:30, në hapësirat e Fakultetit.