Njoftim për paraqitjen e provimeve për afatin e nëntorit 2023

21 Nëntor 2023
SHARE

AFATI I PROVIMEVE NËNTOR 2023
 
Njoftohen të gjithë studentët se kanë të drejtë të paraqesin vetëm dy provime në afatin Nëntor 2023, i cili realizohet në dy termine për të gjithë studentët, si në vijim:

Me 09|12|2023 në 09:00 mbahen të gjitha provimet e semestrave tek (I, III, V, VII dhe IX) për studentët e rregullt dhe apsolventë, në nivelin e studimeve BSc dhe MSc

Me 09|12|2023 në 13:00 mbahen të gjitha provimet e semestrave qift (II, IV, VI dhe VIII) për studentët e rregullt dhe apsolventë, në nivelin e studimeve BSc dhe MSc

Afati për paraqitjen e provimeve: 22|11|2023 – 08|12|2023