Kompania Lidl shpreh interesim për punësimin e studentëve dhe të diplomuarve të Fakultetit të Arkitekturës

04 Tetor 2023
SHARE

Kompania Lidl, përmes kampanjës #LocalHeroes ofron mundësi punësimi për studentët dhe të diplomuarve të interesuar (nivelit bachelor dhe master) të Fakultetit të Arkitekturës.

Kjo kompani do të organizojë një event më 5 dhjetor në Kosovë. Për më shumë informata, klikoni këtu