Rezultatet preliminare të provimit Pranues për Master Shkencor në Arkitekturë me Specializime dhe Master Shkencor në Efiçiencë të Energjisë për v.a. 2023/24.

03 Tetor 2023
SHARE

Njoftim

 

Njoftoheni për Rezultatet Preliminare për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve Master për vitin e akademik 2023/2024, në Fakultetin e Arkitekturës.

 

Të dhënat Tabelare i gjeni në këtë vegëz.

 

Rezultatet preliminare master 2023 24