Të dashur studentë

29 Shtator 2023
SHARE

Të dashur studentë, 

Le ta festojmë nisjen e vitit të ri akademik! 🎉

Eja më 2 tetor në kampusin e UP-së dhe nisi mbarë studimet, duke takuar kolegët dhe stafin e fakultetit tënd. 👩🏻🎓👨🏻🎓

📅: 2 tetor 2023

🕙: 11:00

📍: Kampusi para Bibliotekës Kombëtare

 &

🕙: 13:00

📍: Fakulteti i Arkitekturës

Për më shumë informata kliko këtu 

 

Mos mungoni! #UnëJamUP