Rezultatet Preliminare të konkursit plotësues për plotësimin e vendeve të lira në studime themelore - baçelor për vitin akademik 2023/24

11 Shtator 2023
SHARE

Në vegzën e më poshtme gjeni rezultatet Preliminare të provimit pranues sipas konkursit plotësues për plotësimin e vendeve të lira në studime themelore - baçelor për vitin akademik 2023/24, të mbajtur më 11.09.2023 në Fakultetin e Arkitekturës.
 

Shënim:
Kandidatët të cilët nuk janë pranuar mund të paraqesin ankesë në Fakultetin e  Arkitekturës, me datën 12 dhe 13 shtator, prej orës 08:00 - 16:00.
Shqyrtimi i ankesave bëhet me datën 14.09.2023 duke filluar nga ora 9:00 - 10:00, në prani të kandidatëve.

Rezultati Preliminar i Konkursit plotësues për plotësimin e venedeve të lira_Baçelor v.a. 2023_24_fund