Njoftim rreth konkursit plotësues

08 Shtator 2023
SHARE

KONKURSI PLOTËSUES

Kandidatët e paraqitur dhe me të drejtë për provim pranues sipas Konkursit plotësues nr.1/834 të datës 31/7/2023 janë:

1

Ajsela Faruk Hodžić

2

Aldin Jusuf Demiri

3

Almas Nadir Šabani

4

Djellza Shpejtim Totaj

5

Elmina Safet Čivović

6

Mirlind Florim Hasangjekaj

 

Provimi pranues për plotësimin e vendeve të lira në studimet themelore baçelor në vitin akademik 2023/24  për Programin Arkitekturë

mbahet në ndërtesën e Fakultetit të Arkitekturës,

rr.Arkitekt Karl Gega, nr.1, Prishtinë

me datë 11.09.2023 dhe fillon në ora 12:00.