NJOFTIM - AFATI I MARSIT PËR ABSOLVENTË

16 Mars 2021
SHARE

Ju njoftojmë se Afati i Marsit për absolventë 2020/21 do të mbahet me 27.03.2020, e shtunë.

Provimet do të organizohen nga ora:
-     09:00, provimet e lëndëve nga semestrat tek dhe

-     12:00, provimet e lëndëve nga semestrat çift.

Paraqitja e provimeve bëhet prej datës 17.03.2021 deri me 24.03.2021
Studentet mund të paraqesin deri në 2 provime.

Paraqitjen mund ta bëjnë vetëm absolventët.