Njoftim për mbrojtjen publike të punimit të diplomës Baçelor të kandidatit Bajram Ajazi

23 Shkurt 2024
SHARE

Lajmërohen personeli akademik i Fakultetit të Arkitekturës, studentët e nivelit Baçelor dhe të interesuarit tjerë, se kandidati/ja Bajram Ajazi, do të bëjë mbrojtjen publike të punimit të diplomës Baçelor me titull: “Projektimi i Institucionit Parashkollor në Drenas“
Mbrojtja bëhet me datë 28.02.2024 (e merkurë) në ora 14:30, në platformen GoogleMeet.