EKSPOZITA DHE PROMOVIMI I LIBRIT “Fragmente te Arkitekturës Bashkëkohore Shqiptare”

07 Qershor 2021
SHARE

 10 – 18 Qershor | 18:00 | Prishtinë

Ju njoftojmë se Fakulteti i Arkitekturës, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, Prishtinë

në bashkëpunim me Fakultetin e Arkitekturës dhe Urbanistikës, Universiteti Politeknik, Tiranë, me datën 10 Qershor, ora 18:00, në Modelarium të Fakultetit të Arkitekturës në Prishtinë, bënë:

Promovimin e Librit:

“A2020/1, Fragmente të Arkitekturës Bashkëkohore Shqiptare”,

realizuar nga: Nesila Hajdini dhe Armand Vokshi,

dhe

Ekspozitën shoqëruese  
kuruar nga: Blerta Vula Rizvanolli, Nesila Hajdini dhe Armand Vokshi.

Ekspozita do të qëndrojë e hapur prej datës 10 - 18 Qershor.