NJOFTIM

27 Shtator 2021
SHARE

Fakulteti i Arkitekturës, me 01 Tetor, në orën 10:00 organizon:

Tryezë pune për Projektligjin për Odat e Arkitektëve dhe Inxhinierëve në Fushën e Ndërtimit.

 

AGJENDA:

 

09:00 – 09:15 – Pritja, regjistrimi dhe akomodimi i pjesëmarrësve, Modelarium

09:15 – 09:30 – Fjala hyrëse

  • Dekanja e Fakultetit të Arkitekturës - prof.dr. Violeta Nushi
  • Përfaqësues të MMPHI
  • Përfaqësues të Komisionit Parlamentar

09:30 – 09:50 – Prezantimi i  Projektligjit për Odat e Arkitektëve dhe Inxhinierëve në Fushën e Ndërtimit - MMPHI

09:50 – 10:00   Pauzë kafe

10:00 – 11:00 – Diskutimet me pjesëmarrësit, përfaqësues të komunitetit të Arkitektëve, Urbanistëve dhe Inxhinierëve në fushën e Ndërtimit dhe/apo grupeve tjera të interesit

11:00 – 11:30 – Marrja e sugjerimeve dhe rekomandimeve

11:30 – 11:45 – Përmbyllja e takimit me rekomandime

Projektligj për Odat e Arkitektëve dhe Inxhinerëve në Fushën e Ndërtimit