Kryeministri Kurti mirëpriti sot studentët e Fakultetit të Arkitekturës në Universitetin e Prishtinës

20 Shtator 2023
SHARE

NJOFTIM

Kryeministri Kurti mirëpriti sot studentët e Fakultetit të Arkitekturës në Universitetin e Prishtinës, fitues në tri kategori të garës ndërkombëtare të organizuar për arkitekturë ‘Inspireli‘

Është një kënaqësi dhe nderë i veçantë që Fakulteti i Arkitekturës, me profesoreshat dhe studentët përfaqësohen denjësisht në hapësirat e Kryeministrisë dhe ndajnë së bashku arritjet e merituara !

https://kryeministri.rks-gov.net/blog/kryeministri-kurti-mirepriti-studentet-e-arkitektures-ne-universitetin-e-prishtines-fitues-ne-tri-kategori-te-gares-nderkombetare-te-organizuar-per-arkitekture-inspireli/