Rezultatet Preliminare të konkursit për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore - baçelor në vitin akademik 2023/24 në Fakultetin e Arkitekturës

21 Korrik 2023
SHARE

NJOFTIM

Rezultatet Preliminare të konkursit për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore - baçelor në vitin akademik 2023/24 në Fakultetin e Arkitekturës

 


dhe përmbajtjen:


Në vegzën e më poshtme gjeni rezultatet Preliminare të konkursit për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore - baçelor në vitin akademik 2023/24 në Fakultetin e Arkitekturës të provimit pranues të mbajtur më 20.07.2023 në Fakultetin e Arkitekturës.

Shënim: Kandidatët të cilët nuk janë pranuar mund të paraqesin ankesë në Fakultetin e Arkitekturës, me datën 24.07.2023, prej orës 08:00 - 16:00.
Shqyrtimi i ankesave bëhet me datën 25.07.2023 duke filluar nga ora 9:00 deri në orën 11:00, në prani të kandidatëve.

 

Provimi pranues_Rezultatet preliminare_BSc_2023_24_