Bashkëpunim me organizatën GO2 Albania

13 Korrik 2023
SHARE

"Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU) në Universitetin Politeknik të Tiranës (UPT), në bashkëpunim me organizatën GO2 Albania, programin B4Students, si dhe me mbështetjen e Tirana East Gate (TEG), organizojnë konkursin ndërkombëtar të arkitekturës me studentët “Riciklo – Kreativ 2023” me temën e riciklimit të mbetjeve urbane dhe mjedisore.

 

Për më shumë informacione dhe kushtet e aplikimit, ju lutem klikoni në vegëzën në vijim: 

https://fau.edu.al/konkursi-nderkombetar-i-arkitektures-riciklo-kreativ-2023/