Njoftim

21 Qershor 2023
SHARE

Fakulteti i Arkitekturës është përfaqësuar në Panairin Kombëtar të Punës, Karrierës dhe Ndërmarrësisë

"Fakulteti i Arkitekturës është përfaqësuar në Panairin Kombëtar të Punës, Karrierës dhe Ndërmarrësisë, dhe ate nëpërmes punës së studentëve dhe nga vet studentët. Panairi është organizuar nga Qeverisa e Republikës së Kosovës, Agjencia e Punësimit e Republikës së Kosovës, Agjencia Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) GmbH, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, si dhe Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare (KDWV)"