Mundësi për pjesëmarrje në Workshop ndërkombëtar

05 Qershor 2023
SHARE

"Mundësi e shkëlqyer për studentët e apasionuar dhe të talentuar të arkitekturës që do të përfitonin shumë nga pjesëmarrja në Atelier Emona. Pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të punojnë në një sfidë arkitekturore të jetës reale, të ndjekin leksione nga arkitektë të shquar nga Sllovenia, si dhe të mësojnë rreth historisë së ndërtesës TGH-48 dhe arkitekturës së saj. Punëtoria arkitekturore do të mbahet në Lubjanë, Slloveni, nga data 19.08.-26.08.2023.

Më shumë informacion gjeni në linkun në vijim: https://atelieremona.com ,si dhe broshurën e bashkëlidhur."

 

Atelier Emona - Booklet