VentureUP ka hapur aplikimin për Programin e Novatorëve të Rinj (Youth Innovators Program)

16 Mars 2023
SHARE

Njoftim

Inkubatori i Universitetit të Prishtinës - VentureUP ka hapur thirrjen për aplikimin në Programin e Novatorëve të Rinj, në kuadër të nismës CrossScience të Parkut të Inovacionit dhe Trajnimit në Prizren, për të mbështetur studentët nga tetë universitete dhe kolegje në Kosovë, duke përfshirë edhe Universitetin e Prishtinës. 

Për më tepër klikoni këtu