AFATI I PRILLIT 2021

15 Prill 2021
SHARE

Ju njoftojmë se shtyhet afati i Prillit 2021, i parashikuar në datat 17 dhe 24 Prill 2021, deri në një Vendim të ri të Qeverisë së RK, duke shpresuar se masat për parandalimin e përhapjes së Covid 19 do të rishqyrtohen.