Banka ProCredit në Kosovë ka hapur për aplikim në programin e teknikave të lira për të gjithë studentët e Universitetit të Prishtinës

24 Qershor 2024
SHARE

Të nderuar studentë,

 

Me këtë njoftim, ju informojmë se Banka ProCredit në Kosovë ka hapur për aplikim në programin e teknikave të lira për të gjithë studentët e Universitetit të Prishtinës në kuadër të departamentit të Klientëve Privat.

 

Kush jemi ne?

 

ProCredit Bank është një bankë e orientuar drejt krijimit, duke u bërë kështu që të dallojnë për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, si dhe për blerjet private që preferojnë të bëjnë bankimin e kanaleve elektronike. Ne vlerësojmë transmetuar në komunikimin tonë të përbashkët të tanë, mendimemi të minimizuar gjurmët tona ekologjike dhe të analizave të cilat bazohen si në kuptimin e secilit klient të secilit klient, ashtu edhe në analiza të shëndosha financiare.

 

Çfarë llogari për ju?

 

  • Ambient profesional të punës.
  • Mundësi për të punuar pranë më të mirë të fushës, duke u kujdesur dhe këshilla të tjera.
  • Eksperi në një mjedis profesional dhe profesionistë, brenda një skuadre të motivuar që nxitet personal dhe profesional.
  • Mundësi për të punuar në një kompani që njeh dhe vlerëson vlerat e punonjësve.
  • Mundësi për punësim pas përfundimit të praktikave .

 

çfarë po kërkojmë ne?

 

  • Të jeni të gjithë të punoni në orar, 8 orë në ditë.
  • Të keni aftësi të mira në komunikim.
  • Të jeni të motivuar për të mësuar dhe personalisht dhe profesionalisht.
  • Të jeni fleksibil dhe të punoni edhe në teren.

 

Vendi i Punës, në njërën nga degët tona në: Prishtinë, Mitrovicë, Pejë, Gjilan, Gjakovë, Prizren, Ferizaj.

 

Për të, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën tonë: blerona.bajrami@procredit-grou p.com jo më larg se 30 Qershor 2024 .

 

 

Suksese!